CÉGÜNK BEMUTATÁSA

—KIK VAGYUNK

A Képes Higiénia családi vállalkozásként kezdte meg működését 1996-ban. Büszkén mondhatjuk, hogy tevékenységünket azóta is sikeresen végezzük az intézményhigiénia számos területén, hiszen mostanra több ezer elégedett partnert tudhatunk magunkénak.

Felhasználva a 21 év alatt megszerzett tapasztalatainkat a vevők és a termékek terén, üzleti kapcsolataink legfőbb ismérve a pontosság és a megbízhatóság, törekvésünk a hosszútávú üzleti kapcsolatok kiépítése, hozzáállásunkat pedig a rugalmasság és segítőkészség jellemzik legjobban.

 

 

 

„…üzleti kapcsolataink legfőbb ismérve a pontosság és a megbízhatóság, elsődleges törekvésünk pedig a hosszútávú üzleti kapcsolatok kiépítése…”

—TERMÉKEINK

Cégünk saját telephellyel, raktárral, szállító járművel és több, mint 1200 féle higiéniai termékkel rendelkezik. Termékválasztékunkban az összes olyan termék megtalálható, amely egy-egy irodaház, termelőüzem, nagykonyha, egészségügyi intézmény, iskola, vagy akár szálloda működtetéséhez és megfelelő higiéniájának biztosításához szükséges. Büszkék vagyunk rá, hogy a konkurens vállalatok tisztelnek bennünket és figyelemmel kísérik működésünket, ahogyan ezt mi is tesszük.

Alap tevékenységünk az üzemek, cégek, intézmények higiéniai termékekkel való folyamatos ellátása, mellyel az ország teljes területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

 

—SZAKÉRTELEM, TANÁCSADÁS

Fontosnak tartjuk ügyfeleink maximális elégedettségét, ezért az ipari tisztítószer és takarítóeszköz forgalmazáson túl, szakmailag felkészült munkatársaink igény szerint segítséget nyújtanak a munkaterületeken és minden problémára megoldást kínálnak.

Hatékonyan segítünk minden olyan terület problémáinak megoldásában, mint takarítás technológia, konyhahigiénia/HACCP vagy irodai mellékhelyiségek ellátása és ezek  hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, mely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából.

Munkatársaink jelentős elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a higiénia, HACCP tanácsadás, ÁNTSZ előírások betartása, szervezés és lebonyolítás terén, így ügyfeleink igényeihez igazodva egyedi, személyre szabott megoldásokkal támogatjuk megrendelőinket.

 

 

Mindenkit bíztatunk, hogy tegyen minket próbára és merjük állítani, hogy nem fog csalódni.

KIEMELT AJÁNLATAINK

AJÁNLATUNK

AJÁNLATUNK

AJÁNLATUNK

AJÁNLATUNK